Fără titlu 1.png

APICORDANA 2013

PENTRU APICULTORI ȘI DE LA APICULTORI
17.00 RON
Variantă
     Răsfățul apicosmetic pentru duș Floramin reunește curățarea profundă a mierii și propolisului cu proprietățile hrănitoare ale extractului de portocale și uleiului de migdale dulci. Substanțele nocive din  mediul înconjurător sunt eliminate de pe pielea corpului de microparticulele mierii de salcâm în timp ce pielea este hrănită de vitaminele A, B1, B2, B6 și E conținute de uleiul de migdale dulci, pentru ca hidratarea să fie apoi sigilată în structura pielii datorită celei  mai pure mieri de salcâm.

     Răsfățul apicosmetic pentru duș Floral reunește curățarea profundă a propolisului cu beneficiile uleiului de sâmburi de struguri lăsând o senzație de prospețime și curățenie a pielii corpului datorită beneficiilor combinației de  propolis cu ulei de samburi de struguri.  Proprietățile antimicotice, antitoxice, analgezice și antiinflamatoare ale propolisului îl fac un ingredient ideal  pentru curățarea și răsfățul pielii la duș.

     Răsfățul apicosmetic pentru  duș Apidermin reunește curățarea profundă a propolisului cu proprietățile antirid  ale lăptișorului de matcă ajutat în lupta împotriva îmbătrânirii timpurii a pielii de uleiul de nuci de  macadamia. Pielea este menținută mereu tânără de lăptișorul de matcă și uleiul de nuci de macadamia.
01/10/2017 15:06:22
apicordana2013
Adresa email
Parola
ANTET SIGLĂ.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one