Fără titlu 1.png

APICORDANA 2013

PENTRU APICULTORI ȘI DE LA APICULTORI
18.00 RON
Variantă

Balsamul pentru păr Floramin (hrănește firul de păr pe toată lungimea sa)

     Ingredientele active, mierea de flori de salcâm și Bio Keratina repară și restructurează, părul devine mai ușor de pieptanat. Mierea de flori de salcâm este cel mai puternic hidratant natural reținând vitaminele, enzimele și proteinele în structura părului. Bio Keratina netezește fibra capilară, luptând împotriva tendinței naturale a părului uscat de a se rupe. Proprietațile hidratante ale Bio Keratinei  sunt dublate de mierea higroscopică ce menține părul hidratat.


   

Balsamul Floral (acțiune fortifiantă și antibacteriană asupra firului de păr, rădăcinilor și scalpului)

     Propolisul, prin proprietatățile sale antibacteriene și antifungice protejează și tratează firul de păr și scalpul. Bio Keratina  netezeste structura firului de păr, protejandu-l împotriva tratamentelor chimice ulterioare. Părul devine sănătos, strălucitor, structura sa este îmbogațită, fiind ușor de pieptănat.


     

Balsamul regenerant Apidermin (stimulează creșterea părului fragil, agresat chimic  și îl întărește de la rădăcină până la vârf)

     Cocktail de vitamine, enzime și proteine, balsamul Apidermin, fortifică, revitalizează și remineralizează.  Lăptișorul de matcă stimulează creșterea fiind singura substanță naturală ce activează regenerarea celulară în timp ce bio keratina îmbracă firul de păr într-un strat protector. Astfel, părul tratat chimic sau agresat de mediu își recapată strălucirea și forța naturală, Bio Keratina netezindu-i structura și protejandu-l chiar și în timpul tratamentelor chimice ulterioare. Părul devine, strălucitor, puternic și mai ușor de pietanat. 

04/13/2020 13:50:14
apicordana2013
Adresa email
Parola
ANTET SIGLĂ.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one