Fără titlu 1.png

APICORDANA 2013

PENTRU APICULTORI ȘI DE LA APICULTORI
18.00 RON
Variantă

Mască nutritivă Floramin (hrănește firul de păr pe toată lungimea sa)

     Ingredientele active alese repară și restructurează, redându-i strălucirea. D-Panthenolul întarește firul de păr fragil sau uscat  din interiorul său. Bio Keratina este activul ce netezește firul de păr, împiedicând ruperea acestuia. Mierea de flori de salcâm hrănește îmbogățindu-l cu nutrienții săi. Părul este hrănit de la rădăcină la vârf, fiind mai strălucitor, mai puternic și mai ușor de coafat.


   

Mască fortifiantă Floral (efect de întarire atat asupra firului de păr cât și asupra rădăcinilor)

     Propolisul, prin proprietățile sale antibacteriene și antifungice protejează și tratează firul de păr și scalpul. Uleiul de ricin previne uscarea excesiva a scalpului și amplifică beneficiile propolisului, luptând împreună pentru sănătatea părului. Bio Keratina  netezeste structura firului de păr, protejându-l și împotriva agresiunilor ulterioare. Cu o structură îmbogățită, părul devine sănătos și strălucitor.


     
 

Mască regenerantă Apidermin (stimulează creșterea părului fragil, agresat chimic și îl întărește de la rădăcină până la vârf)

     Cocktail de vitamine, enzime și proteine, fortifică, revitalizează și remineralizează. Lăptișorul de matcă stimulează creșterea părului iar ceramidele redau elasticitatea naturală, eliminând riscul ruperii. Părul tratat chimic sau agresat de mediu își recapătă strălucirea. Bio Keratina netezește structura firului de păr, printr-o peliculă protectoare.

04/13/2020 13:50:43
apicordana2013
Adresa email
Parola
ANTET SIGLĂ.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one