Fără titlu 1.png

APICORDANA 2013

PENTRU APICULTORI ȘI DE LA APICULTORI
18.00 RON
Variantă
ȘAMPON FLORAMIN (șampon nutritiv cu miere)
     Hrpnește și hidratează firul de păr pe toată lungimea, de la rădăcină până la vârf, datorită mierii de flori de salcâm. Extractul de urzică și mușețel asigură glucidele și vitaminele necesare părului. Mierea de flori de salcâm tonifică, revitalizează și reface firul de păr lăsându-l mai puternic, mai sănătos, mai stralucitor.

   
ȘAMPON FLORAL (șampon fortifiant cu propolis)
     Are acțiune antiseptică, antibiotică și antiinflamatoare datorită propolisului care tratează pielea scalpului și întărește rădăcina firului de păr. Asigură o curățare profundă a scalpului și firelor de păr, menține hidratarea și strălucirea naturală a părului. Propolisul, bogat în substanțe bioactive și microelemente cu rol biostimulator al circulației sanguine la nivelul capilarelor, curăță și tratează atât pielea scalpului cât și furul de păr.

     
ȘAMPON APIDERMIN (șampon regenerant cu lăptișor de matcă)
     Stimulează regenerarea și întărirea firului de păr prin tripla acțiune a coplexului de lăptișor de matcă, extractul de gălbenele și de urzici. Lăptișorul de matcă stimulează regenerarea celulelor fiind un puternic tonifiant la nivelul firului de păr cu un efect de strălucire maximă.
04/13/2020 13:50:54
apicordana2013
Adresa email
Parola
ANTET SIGLĂ.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one