Fără titlu 1.png

APICORDANA 2013

PENTRU APICULTORI ȘI DE LA APICULTORI
5.00 RON
Variantă
     MIEREA CU PROPOLIS ȘI POLEN

     Pentru acţiunile sale imunostimulatoare, remineralizante, antioxidante, detoxifiante, antialergice, antiinflamatorii, antivirale, antibacteriene, analgezice, cicatrizante, regeneratoare este recomandat în imunitate scăzută, denutriţie, anorexie, afecţiuni ale căilor respiratorii superioare.
     Mierea de albine, produs nobil al albinei, este un aliment uşor de digerat. Calitățile excepționale ca medicament dar și ca aliment sunt cunoscute încă din antichitate când era numită și "hrana vie". Pe lângă aportul său în vitamine, enzime, săruri minerale, vine și cu o cantitate mare de monozaharide direct asimilabile, cum este fructoza şi glucoza, constituind un produs energetic prin excelenţă. 
     Propolisul vine să îmbogăţească compusul cu substanţe minerale, balsamuri, uleiuri eterice, dar mai ales cu o cantitate mare de flavone (constituenţi de bază ai propolisuiui). Propolisul are proprietăţi bactericide, bacteriostatice, topice şi regeneratoare. Proprietățiile anestezice sunt recunoscute de medicina chineză încă de acum 5000 de ani. Este mai mare de 3,5 ori față de cocaină și cu 5,2 mai mare față de novocaină, are o acțiune antiinflamatoare și cicatrizantă pentru căile respiratorii (rinofaringită, amigdalită, laringită, traheobronșită, astm bronsic), cavitatea bucală (stomatită, gingivită, afte), căile urinare (efect diuretic în cistite, pielocistite, nefrite).
     Polenul conține 22 de aminoacizi, 18 vitamine (provitamina A, vitamina A, vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B12, acid folic, vitaminele C, D, E, F, H, K, PP), 25 de minerale (calciu, fosfor, potasiu, fier, cupru, iod, zinc, sulf, sodiu, clor, magneziu, molibdem, seleniu, brom, siliciu și titaniu), 59 de elemente de bază, 11 enzime și coenzime, 14 acizi grași, 11 carbohidrați și aproximativ 25% din compoziția sa este reprezentată de proteine. Este bogat în betacaroten ce reprezintă precursorul metabolic al vitaminei A. Polenul contribuie la ameliorarea și chiar vindecarea constipației, are proprietăți de dezintoxicare generală a organismului.
     Combinația celor trei produse apicole este un remediu antiinfecțios excepțional pentru gât și pentru căile respiratorii medii, având și efecte imunostimulatoare foarte puternice.
02/10/2021 10:33:37
apicordana2013
Adresa email
Parola
ANTET SIGLĂ.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one