Fără titlu 1.png

APICORDANA 2013

PENTRU APICULTORI ȘI DE LA APICULTORI

Miere cu scorțișoară

5.00 RON
Variantă
     MIEREA CU SCORȚIȘOARĂ

     Consumată zilnic întărește sistemul imunitar, prevenind răceala și gripa, reduce nivelul colesterolului din sânge într-un timp foarte scurt, înlătură tahicardia cauzată de diverse afecțiuni sau stări psihice, reduce riscul producerii de hemoragii, împiedică balonarea, durerile abdominale și previne constipația, încetinește procesul de îmbătrânire.
     Mierea transformă grăsimea în energie, iar scorțișoara reduce pofta de mâncare. Mierea se asimilează ușor, putând fi consumată și de diabetici dacă nu se depășește o cantitate rezonabilă, ajutând la reglarea funcțiilor organismului.
     Scorțișoara, în afara faptului că este unul din cele mai bine vândute condimente din lume, are proprietăți terapeutice, ea fiind folosită de 4000 de ani pentru tratarea diverselor boli - remediu împotriva frigului, a extremităților reci, a crampelor musculare, a durerilor cauzate de raceală sau gripă, a durerilor de articulații, a indigestiei, a inapetenței. Studiile arată că scorțișoara conține substanțe care ajută metabolismul să lucreze la turație maximă atât ziua cât și noaptea. În plus, reduce pofta de mâncare și te face să uiți de cuvântul "foame".
02/10/2021 10:35:52
apicordana2013
Adresa email
Parola
ANTET SIGLĂ.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one